Martijn
Van Herwaarden

#Commercieel accelerator

Martijn van Herwaarden

Ik ben Martijn, oprichter en eigenaar van de Business Boetiek. Ik ben een challenger, een initiator, een bouwer, een salesman, een strateeg, een innovator, een numbercruncher, een doorzetter, een techlover, een pragmatist, een groei-fanaat. 

De afgelopen 15 jaar heb ik succesvol verschillende commerciële rollen mogen vervullen van accountmanagement tot commerciële directie en aandeelhouder. 

Ik heb een voorliefde voor startups, scale-ups en commercie. Vanuit die liefde heb ik veel saleskilometers gelopen, bedrijven en businessunits mogen opzetten, heb ik kleine bedrijven groot mogen maken en heb ik slecht lopende bedrijven en teams mogen helpen weer succesvol te worden. Bouwen, continue optimaliseren, uitdagen van de status quo en ‘going the extra mile’ is voor mij een tweede natuur. 

Vanuit het gedachtegoed ‘what got you here won’t get you there’ haal ik voldoening uit het commercieel laten groeien en ontwikkelen van mijn opdrachtgevers. 

Met mijn enthousiasme, creativiteit, energie en loyaliteit hoop ik – van operatie tot management – een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan jouw bedrijf. Let’s make things happen! 

What got you here won't get you there

— Martijn van Herwaarden